Ethikos is een ethisch advocatenkantoor gespecialiseerd in bedrijfsrecht

Een doel: het bedrijfsleven ethischer maken.

Wij verenigen een jarenlange expertise in verschillende sectoren, zoals onder meer de financiële wereld, het verzekeringswezen, de gezondheidszorg, energiesector en vastgoed, en staan onze cliënten bij met hun uitdagingen op het gebied van wetgeving, regelgeving en compliance.

Wij onderscheiden ons van andere, traditionele advocatenkantoren, door tegen een redelijke prijs onze pragmatische en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden die rekening houden met de behoeften van onze cliënten maar ook met hun beperkingen en doelstellingen.

Bovendien, zijn wij in onze hoedanigheid van « Field Lawyers®» in staat om onze cliënten ter plaatste bij te staan.

Onze doelstelling is ambitieus : « Het bedrijfsleven ethischer maken ».

Om daarin te slagen engageren wij er ons toe om onze cliënten bewust te maken van de voordelen van ethiek, door hen aan te geven dat economische groei en respect voor waarden en normen niet onverenigbaar zijn en dat, naast het strikt naleven van wet- en regelgeving, het aannemen van verantwoordelijk en ethisch gedrag een factor van duurzaamheid en succes in het bedrijfsleven is.

Articles

New article in the Revue de droit bancaire et financier article

18-01-2021

Nieuw artikel in het tijdschrift Bank- en Financieel Recht

Ethikos welcomes Sirine Karmaoui, Maroun Hobeika, and Alessandro Merella, our new Attorneys specialized in Banking and Compliance. ethikos

01-01-2021

Aankomst van Sirine Karmaoui, Maroun Hobeika, en Alessandro Merella, onze nieuwe advocaten in Bankrecht en Compliance.

ethikos

09-11-2020

Aankomst van Maroussia Verhulst, onze nieuwe Partner in IP, IT en distributierecht